Ryan Ververs-Bijkerk

Laurens van Duijn
11 oktober 2020
Joost van der Kuijp
9 juni 2020

Ryan is werkzaam als Technical Evangelist bij RawWorks en focus zich op het opzetten van diensten die aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Ryan heeft een sterke visie op ontwikkelen van software producten. Bij RawWorks is Ryan belast met het ontwikkelen van de Application-as-Code (AaC) propositie. Zijn ambitie is schaalbare software te ontwikkelen die eenvoudig geconsumeerd kan worden door klanten (as-a-service) en die waarde toevoegen bovenop bestaande ‘Off-the-Shelf’ producten. Met de Application-as-Code propositie wil Ryan de werelden van ‘Application Integration’ en ‘Intelligent Workplaces’ bij elkaar brengen. Daarnaast is Ryan actief bij verschillende klanten voor de virtuele werkplek, automation en performance vraag stukken.

Ryan heeft bewust voor RawWorks gekozen vanwege de jonge en energieke organisatie.
“Voor mij zijn bedrijfscultuur en uitstraling belangrijke onderdelen voor de keuze voor een werkgever. RawWorks heeft een zeer prettige cultuur waarbij er geen sprake is van hiërarchie. Iedereen is een belangrijk onderdeel van het bedrijf waarbij we gezamenlijk werken aan ons succes. Daarnaast heeft RawWorks een disruptive uitstraling in de community waar ik graag mee geassocieerd wil worden.”

In de community is Ryan zeer actief en presenteert hij op verschillende events over de hele wereld. Naast RawWorks is Ryan voorzitter van Stichting GO-EUC, een community platform wat onderzoeken doet met nieuwe technologieën in de EUC markt. Dit is een bergrijke bron van informatie voor de community.

Zijn technische ervaringen deelt Ryan op GO-EUC (www.go-euc.com) en zijn eigen blog Logit Blog (www.logitblog.com) over verschillende onderwerpen. Daarnaast is Ryan zeer actief in verschillende community’s bijvoorbeeld TeamRGE. Tevens bezit Ryan de Citrix CTP en Vmware vExpert status en heeft in het verleden 3x een Microsoft MVP status binnengehaald.

Mocht je Ryan ooit tegen komen, kun je hem altijd een plezier doen met een heerlijk speciaalbiertje, want daar is hij gek op!