Linda de Ridder

Jaap van Veldhuizen
6 maart 2020
Arjen Paul
6 maart 2020

Na het afronden van haar opleiding Communicatie & management in Utrecht begon Linda in 2007 in de arbeidsbemiddeling. In de eerste jaren als accountmanager is haar liefde voor sales ontstaan. Vanaf het maken van een eerste afspraak tot aan het closen van een deal, zij geniet van het hele traject. In de afgelopen 12 jaar heeft Linda een sterk en trouw netwerk opgebouwd, kennissen die haar vertrouwen en graag zaken met haar doen. Binnen RawWorks is Linda commercieel verantwoordelijk en in deze rol zal zij haar bestaande en nieuwe relaties helpen met het oplossen van hun IT-vraagstukken.

Als persoon kan je Linda het best omschrijven als energiek, gedreven en integer. De ambitie om voor zichzelf te beginnen speelde al even door haar hoofd totdat zij in 2019 in gesprek ging met haar huidige partners. Zij maakten voor haar de circel rond en hierdoor durfde zij deze gave stap te zetten.

Als Linda niet bezig is met RawWorks dan is zij het liefst samen met haar gezin. Partner Henk Martin, dochter Lauren en zoon Thijs.