Laurens van Duijn

Ryan Ververs-Bijkerk
22 juni 2020

Laurens is werkzaam als Technical Evangelist bij RawWorks met de focus op VMware en als Principal Consultant voor onze klanten.

‘Zoals de meeste met mijn leeftijd ben ik jong begonnen (1998) met het bouwen van desktop computers en het repareren ervan. Mijn eerste ervaringen met virtualisatie was in 2004, toen VMware Workstation mijn x86-wereld op zijn kop deed zetten. Door Linux op Windows te draaien, voelde ik mij een tovenaar.

Later, in 2010, begonnen mijn ervaringen met VMware te groeien toen ESX 4.0 op mijn pad kwam en dat hield nooit op. De afgelopen 8 jaar heb ik met veel verschillende producten en software gewerkt, zoals Citrix, Lync en SharePoint. Mijn specialisme ligt op de volledige VMware Workspace ONE suite en VMware Datacenter platform.

Ik hou van leren en nieuwe dingen uit proberen in mijn lab/mini datacenter, waarbij het delen van die kennis mij de meeste voldoening geeft. Mijn persoonlijke blogsite vDrone (Where Virtualization and Drones meet) is hier te vinden. (link naar https://vdr.one) Ook zal ik mijn ervaringen of nieuws delen op de RawWorks Blog.’