Joost van der Kuijp

Ryan Ververs-Bijkerk
22 juni 2020
Tim Nissen
25 mei 2020

Joost is een technisch projectleider, momenteel werkzaam als projectleider ICT/Business bij het Meander Medisch centrum. Momenteel staat het werk in het teken van het Coronavirus en vinden veelal adhoc werkzaamheden plaats die moeten worden gecoördineerd, en planbaar gemaakt waar mogelijk. Door de betrokkenheid bij de vele projecten op verschillende afdelingen in het “huis”, kan heel pragmatisch en snel worden geschakeld. Hierdoor zijn de benodigde ICT oplossingen snel te realiseren.

De opleidingen die door Joost zijn gevolgd gedurende zijn eerste 20 jaar in de IT, zijn van technisch naar leidinggevend en sturend verschoven. Daarbij voelt Joost zich het beste thuis in een samenwerkende rol waarbij hij er niet voor schuwt om zijn handen “vuil” te maken door samen met het projectteam zaken aan te pakken en het project naar tevredenheid van de eindgebruiker af te ronden. In deze rol, is het door Joost zijn achtergrond mogelijk om kritische vragen te stellen over de technische oplossing en de projectmedewerkers te “challengen” om een degelijke en eenvoudige oplossing te realiseren die kwalitatief op het gewenste niveau is.

Naast het werk is Joost graag met fitness bezig, ook aan huisautomatisering wordt graag geknutseld. Hierbij werken meerdere systemen inmiddels samen om verlichting, ventilatie, alarm en andere zaken geautomatiseerd te laten schakelen.