Jaap van Veldhuizen

Martijn van Deursen
6 maart 2020
Linda de Ridder
6 maart 2020

Jaap van Veldhuizen is een IT Consultant met een brede kennis, ervaring en certificering. Sinds 2001 is hij werkzaam in de IT en heeft hij zich in de loop van de jaren op verschillende vlakken weten te ontwikkelen. Jaap is begonnen als een Oracle developer, maar kwam er al snel achter dat zijn hart meer bij Infra ligt. Een switch richting de Microsoft producten was dan ook snel gemaakt en leverde Jaap de opdrachten op waar hij zijn energie in kwijt kon.

Jaap is gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van nieuwe IT infrastructuren en in het aanpassen van bestaande IT infrastructuren. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan van VMware, Microsoft Operating Systems en Nutanix. In 2018 heeft Jaap zich meer gefocust op de architectuur kant van de IT en de bijbehorende TOGAF certificering behaald.

In zijn vrije tijd staat Jaap graag op de tennisbaan of ligt hij languit op de bank om een goede sportwedstrijd (NBA, Ajax) te kijken. Ook voor een goed boek en fijne muziek probeert hij de tijd te nemen.