Gerjon Kunst

Steven van de Looij
8 april 2020
Ilse van den Brand
6 april 2020

Gerjon werkt al meer dan 20 jaar in de IT. In zijn jeugd was hij altijd al met computers bezig en het was ook niet meer dan logisch dat hij in de IT zou eindigen.

Na zijn MBO ICT techniek wou Gerjon graag een HBO opleiding doen maar zocht daarbij niet alleen een technische uitdaging. Hierdoor kwam hij terecht bij de lerarenopleiding ICT.

Tijdens zijn opleiding gaf hij deeltijd les op meerdere MBO opleidingen. Na voltooiing van zijn opleiding trok de techniek toch meer dan het lesgeven en kwam hij terecht in de consultancy. Eerst als telefonie consultant, later als (lead) IT consultant.

Hierbij heeft Gerjon trajecten gedaan bij kleine en grote organisaties in gevarieerde rollen als projectleider, lead architect, project lead, consultant, projectengineer etc. de trajecten varieerden van “lift en shift” trajecten tot Citrix XenDesktop migraties en van modern Workplace implementaties tot Azure IAAS/Paas migraties. Het leraarschap bleef toch trekken, dus heeft Gerjon zich gespecialiseerd in Microsoft technologie en mag nu als Microsoft Certified trainer zijn didactische en technische vaardigheden inzetten om collega‚Äôs en klanten inzicht te geven in de Microsoft technologie.

Gerjon vindt eigenlijk alles interessant en leuk aan IT. Hoewel dat een valkuil kan zijn zorgt het er wel voor dat hij een vrij brede en toch diepgaande kennis heeft van diverse onderwerpen en technieken.

Dit gekoppeld met de didactische vaardigheden en vrolijke natuur zorgt dat Gerjon veel gevraagd wordt als public speaker, sparringpartner bij roadmap sessies, sales gesprekken en architectuur sessies.

De keus voor RawWorks was voor Gerjon direct duidelijk, de totaal andere aanpak van RawWorks gekoppeld met de ruimte voor individuele ontwikkeling en de duidelijke visie was precies wat hij zocht.

Gerjon is getrouwd en heeft 3 kinderen, in zijn vrije tijd is Gerjon graag met zijn gezin op pad. Ook houdt hij ervan om met vrienden een biertje te pakken en is hij altijd in voor gezelligheid.

Daarnaast is Gerjon fanatiek sporter, dit om zijn bourgondische levensstijl in toom te houden en houdt hij zich bezig met bootcamp, crossfit en hardlopen.