Arjen Paul

Linda de Ridder
6 maart 2020
Wesly van Straten
12 februari 2020

Arjen heeft jarenlang als consultant ervaring in IT infrastructuur opgedaan bij banken, zorginstellingen, overheden en industrie. Hij startte zijn carrière bij Getronics en KPN Consulting en maakte in 2011 de overstap naar TenICT, destijds een bedrijf van zo’n 40 man. In de periode 2012-2014 was Arjen medeverantwoordelijk voor de eerste solution-projecten vanuit TenICT. In deze projecten kon hij zowel zijn technische expertise als de commerciële vaardigheden combineren. In de jaren die volgde, werd Solutions een aparte business unit waar Arjen als onderdeel van het 4 koppige management team verantwoordelijk was voor snelle groei, het winnen van talloze aanbestedingen en het binnenhalen van grote klanten. Slim combineren van techniek en commercie zit in Arjen’s DNA en hierdoor werd hij de mede-bedenker van diverse “as-a-service” diensten waarmee klanten ook IT diensten als abonnement kunnen afnemen. Na de overname in 2017 door AnylinQ werd Arjen gepromoveerd tot Manager Sales en verantwoordelijk voor een team van 15 mensen.

In 2019 werd de ambitie voor een eigen bedrijf werkelijkheid, door samen met Linda en Martijn RawWorks te gaan bouwen. Bij RawWorks is hij verantwoordelijk voor financiën en dagelijkse operatie.

In zijn vrije tijd is Arjen regelmatig samen met z’n vrouw te vinden in oostelijk of zuidelijk Afrika. Daar genieten ze van de big-5 en de weidse landschappen, bij voorkeur afgesloten met een goed glas rode wijn bij het kampvuur.