Skip to content

WIJ ZIJN RAWWORKS.

Verbondenheid, Humor en Energie zit in ons DNA. RawWorks is gebouwd mèt IT-ers en niet op IT-ers. Dit is voor ons niet zomaar een kreet. Bij ons bouwt iedereen mee aan het bedrijf. Doordat we met z’n allen bijdragen aan Nederland sneller en slimmer laten werken met Mission One hebben we betekenisvol werk. Hoe we dat doen? Door goede relaties, ontwikkeling en plezier.

Wij geloven heel sterk dat als we samenwerken, we meer bereiken. We voelen ons verbonden als collega’s en wij zeggen dan ook:  “If you want to go fast go alone, if you want to go far go together”.

We staan met plezier op en gaan met plezier aan het werk, want in onze wereld geloven we: to have a job you love, is a right. Humor is voor ons onderdeel van plezier maken, we willen allemaal naast leuke mensen zitten tijdens het kerstdiner. We zijn energiek en nemen initiatief. Iedereen heeft zijn eigen talenten waardoor we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Domme vragen bestaan niet en fouten maken mag. We zijn transparant en kennen geen rangen en standen. Zo creëren we met elkaar ruimte voor groei, plezier, waardering, positieve feedback, gave uitdagingen, vertrouwen, betekenisvolle resultaten en eigen verantwoordelijkheid.