Interview Arno van Dijk

Arno van Dijk is nu ruim een jaar in dienst bij RawWorks, tijd voor een terug- en vooruitblik!

Arno wilde graag een consultancy/advies rol hebben bij een partij dat zich richt op diensten binnen de Public Cloud en met een cultuur waar kennis en saamhorigheid belangrijk zijn. De gesprekken die volgden waren informeel en vol humor, pas laat in het proces werden de arbeidsvoorwaarden besproken.

Hij kan zich nog goed herinneren dat hij als persoon vanaf het begin centraal werd gesteld. Geen functieomschrijving maar maatwerk. Waar zit zijn kracht en waar wordt hij blij van? Tot op de dag van vandaag voelt het alsof hij als ZZpér werkt maar dan met de achterban van topcollega’s.

Dat uit zich in de volgende zaken:

Inspraak op de invulling van de werkzaamheden;

Met de klant werktijden en locaties afstemmen; Veel opleidingen en ondersteuning; Attenties voor het gezin bij verjaardagen; Familiedagen, kerst etc…

Samen met Aad Lutgert en Erwin Gerlich bouwt Arno aan blueprints om de moderne werkplek op basis van M365 gestandaardiseerd uit rollen. Verder is hij bezig in een team van 5 collega’s bij een internationale shared services organisatie de werkplek naar M365 te krijgen. Op dit moment alleen nog workshops maar daarna volgen de projecten.

Hij treft veel klanten met 1000+ werkplekken die nog niet goed weten hoe ze met de huidige veranderende IT wereld om moeten gaan, hier komen de adviserende skills van Arno goed van pas. Om hier nog meer vorm aan te geven wil hij dit jaar MCT trainer worden en volgt hij de HBO ICT Adviseur opleiding.